Unikke hjemmesider - fuld service

Forskellige webdesignVi udvikler gennemtænkte, kreative og tidssvarende webdesigns, som afspejler dine ønsker troværdigt og professionelt. Som professionelle udviklere betragter vi det som vores pligt at rådgive dig om fordele og ulemper ved dine ønsker. Vi har en bred viden og indsigt i, hvad en professionel hjemmeside bør indeholde - og ikke mindst hvad den ikke bør indeholde.

Vi anvender det prisbelønnede open source program CMS Made Simple til alle vore løsninger. CMS Made Simple er, som navnet angiver, et meget brugervenligt indholdsstyringssystem, som gør det nemt og billigt selv at vedligeholde hjemmesiden med tekst og billeder. Har du ikke tid eller lyst til selv at oprette og opdatere indholdet, kan vi også være behjælpelige med dette.

Udvikling og design af en ny hjemmeside sker altid i tæt dialog, og det er dig der træffer de endelige valg.

Prisen på en unik hjemmeside varierer ud fra omfang og kompleksitet. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller et prisoverslag. Viser det sig senere, at der bliver et behov for yderligere funktionalitet på hjemmesiden, så kan denne altid udvides. Vi tilbyder en bred vifte af tilkøbsmoduler, som kan tilføjes når behovet melder sig.

Vores timepris er kr. 550,- ekskl. moms.
 

Nyt fra Primahost

17.06.2011

I forbindelse med sammenlægningen af bredbåndsforeningerne Rougsø Net og Norddjurs Net, til bredbåndsforeningen Primanet, har Primahost stået for udarbejdelsen af Primanets nye hjemmeside.

03.12.2010

Primanet har, som noget helt nyt, startet et webafsnit, der tilbyder hjemmesideløsninger og hosting af hjemmesider til både virksomheder, foreninger og private.